Corbera al cor i també al cap

temps lectura: 1 min.

Començo il·lusionada la campanya de les municipals 2019. Molts coneguts i amics em diuen que no són bons temps per a la política. Segurament tenen raó. Però segur que és justament ara, en moments de desori general, quan tots i totes ens hauríem d’implicar socialment per aportar positivitat i criteri a aquesta societat radicalitzada, canviant i superficial.

Em veig en cor d’afrontar aquest repte perquè, al meu costat, moltes persones treballadores, honestes, il·lusionades i compromeses volen fer equip per contribuir amb sentit comú i bon rotllo a la política municipal del nostre poble.

Actualment s’està apel·lant tant a les emocions i a la visceralitat que correm el risc de perdre la racionalitat. Estimo Corbera perquè és el poble on lliurement vaig decidir viure ara fa 30 anys. Però, justament perquè l’estimo, la conec i la vull millor, em proposo actuar amb molt de cap, tenint sempre present el mig i llarg termini. Les conseqüències de les polítiques públiques només es veuen al llarg del temps i, per tant, en la resolució dels problemes del present no podem deixar mai de vista el món que deixarem als ciutadans i ciutadanes del futur.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *